Planlægger arbejdsplan

De sidste 2 skoledage

Skole GESS Singapore

Maya synes det er nogle hårde dage i øjeblikket! Hun har taget springet direkte fra SFO og knap 7 ugers ferie til at skulle have skolegang i 6 timer og 45 minutter hver dag! “Vi skal lave noget HELE tiden mor!” Hun synes også, at det er irriterende, at hun ikke forstår, hvad læreren siger “Mor hun sagde bar bla bla bla hele dagen”.. (Der fik jeg altså lidt ondt i maven, tænk hun sidder der i så lang tid uden at forstå noget. Jeg glæder mig til, at det vender, og hun forstår mere).
Heldigvis har hun sin nye danske veninde Bella, som hun har meget glæde af.

Onsdag var ellers en super dag på skolen i frikvarteret, da de så 3 vilde aber! Lige ved siden af skolen er der en skov, hvor der bor vilde aber, til tider finder de vej til kantinen (som ikke har vægge pga varmen) og stjæler mad. Pigerne fortæller at der pludselig var en dreng, der råbte “monkey”, og så sidder der 3 aber på vej tilbage over hegnet med mad i hånden. Celina har hørt fra sin klasse, at de i kantinen har vandpistoler til at skyde efter aberne, hvis de stjæler børnenes madpakker.
– Ja det lidt anderledes oplevelser man får i skolen her i Singapore.

Celina har det super godt i sin nye klasse, de er 3 danske piger og 2 danske drenge. De er kun 17 børn i alt. Hun var i går til ekstra undervisning i engelsk, hvor hun bliver taget ud af klassen i 4 timer om ugen og får eneundervisning.
Det var gået super godt – Hun er MEGET motiveret. Derudover er alt undervisning jo på engelsk så hun hører sproget konstant.

Jeg synes Celina allerede er begyndt at forstå en del, men hun har lidt svært ved at svare andet end Yes, No, Mummy and Daddy.

Men hun prøver – De er SÅ seje vores 2 piger!

Billedet er taget i dag efter skole, vi skulle tage et billede til en veninde hjemme fra Danmark og sende hende en krammer. ❤️

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægger arbejdsplan