Påskeferie - Malaysia // Bali ♥

Dårlig start på vores Bali tur!!!

bali-ferie-singapore

Vi rejste i søndags til skønne Bali, men starten var så elendig!

Vi fik et par dage før afrejse mail om, at flyveren var udsat 2 timer. Det kunne vi leve med, selvom vi ville ramme mere trafik i Bali og miste nogle af vores timer på ferien. Da vi kom ud i lufthaven – og jeg havde drukket mig et stort glas vin og taget en beroligende pille (hader at flyve!) – så blev det annonceret, at flyet var yderligere forsinket! Derfor endte vi med at komme frem til vores hus kl ca. 20, hvor vi havde forventet at være der omkring kl. 16.00.

Sidst vi var på Bali (vores første gang) ankom vi i mørke, og det gjorde vi så også denne gang, selvom vi havde planlagt det anderledes. Det er altså rarere at komme frem, mens det er lyst, når man skal bo i et nyt hus. Men vi tjekkede ind i villaen, ud og finde aftensmad og så direkte hjem i seng, for vi var alle trætte.

Maya faldt hurtigt i søvn, men det gjorde vi 3 andre ikke! Vores villa virkede meget idylisk, men viste sig at ligge LIGE op af to veje. Der kørte biler og knallerter HELE natten som larmede og dytte-båttede hele natten! (De dytter MEGET på Bali). Derudover er villaerne jo ikke lavet med isolering, så det føltes som om vi lå og sov (eller prøvede på det) på en meget trafikeret vej!

Da vi stod op næste morgen gik vi straks op og sagde til dem at vi ikke havde lukket et øje – De var heldigvis forstående, men der var ikke flere villaer ledige i det område vi var i, så de fandt med det samme noget nyt til os et andet sted i byen. Vi blev kørt der til for at se det og det var MEGET bedre, pænere villa og INGEN veje lige ude foran. Så vi sagde ja tak til det med det samme.

thumbnail_img_3588

Ikke nok med det, opdagede vi om morgenen, at vi havde glemt vores betalingskort oppe i den ATM, hvor vi hævede penge om aftenen. SHIT….! Michael løb op til automaten men blev samtidig ringet op af banken, da de mistænkte et misbrug. Der var en baliseneser, der hele natten havde hygget sig for flere tusind kroner af vores penge – PIS! Vi regner ikke med, at vi får dækket beløbet i Singapore (det var kombineret debit og kreditkort), da det er anderledes end på danske kort. Det hjalp ikke på humøret, men da jeg efterfølgende lå og tjekkede Instagram, hvor jeg følger en kræftsyg yngre kvinde som igen igen igen skulle have kemo og bestemt ikke har det godt – Ja der faldt jeg lidt ned igen og tænkte  – “Vi er jo sunde og raske alle 4”..!

Da vi flyttede over til den nye villa fik vi igen velkomst-drinks (som vi også fik det andet sted), og da vi sagde skål, blev vi enige om, at NU starter ferien!!! Vi nulstillede og startede forfra…

Sjovt nok var alt bare bedre lige derefter.. ♥

Vi kom tilbage til Singapore i går eftermiddag, og vi har holdt slappe-dag i dag. I morgen starter hverdagen igen efter 14 dages påskeferie.

Håber de sidste dage af påskeferien nydes hos jer i DK.

Camilla ♥

6 kommentarer

 • Jette

  Hej Camilla
  Jeg er inde på din blog for første gang og læser nysgerrigt med.
  Hvor meget ferie har i om året hvor i kan rejse? Jeg tænker både på din mand, men også i forhold til børnenes skole – hvor meget kan de holde?
  Og har du noget arbejde du laver?
  VH
  Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Jette,
   Der er ikke meget mere ferie end i DK. Men fx er påskeferien i 2 uger. Så den er længere end i DK.
   Min mand har ikke mere end den ferie man har i DK. Men rejser med, og arbejder oftes på ferien. (Ja så er det jo om man kan kalde det ferie eller ej.) ;o)
   Jeg arbejder ikke – Ja og jeg nyder det!
   Tak fordi du læser med.
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, sikke en start på rejsen. Håber I trods alt nyder jeres tid på Bali (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Vi nulstillede dagen efter, og vi nød resten af ferien. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Milla. Øv bøv med den dårlige start 😏
  Dejligt at høre det lykkes af blive godt alligvel i sidste ende. Min veninde Jeanette kommer flere gange om året på Bali og jeg tænkte du evt kan kontakte hende til næste gang med gode råd ? Hun ved helt sikkert hvor der er godt 😊Det var blot en ide jeg fik 😉 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Gitte, Ja hvis vi kommer derover igen, så kunne det da sagtes være en god ide at høre hende om nogle anbefalinger. 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie - Malaysia // Bali ♥