VI HAR DET GODT HER I DK...

BRYLLUPSKAGE – 8 ÅR I FRYSEREN!

cm-185 (1)

Ja, Michael og jeg er ikke altid så strukturerede!!! Tingene kan gå lidt hurtigt, så vi kan være nogle “rodehoveder”.

Vi blev gift i juni 2008, og det obligatoriske stykke bryllupskage, som man spiser 1 år senere – Ja det fik vi så spist 8 år efter brylluppet!!!! Min svigermor har haft de to topfigurer (lavet af noget sukker-snask) og et stykke af kagen i fryseren de sidste 8 år. Hun har i de år et par gange mindet os om, at hun havde det liggende i fyrseren. Hun ville IKKE smide det ud, da hun var bange for, at det ville give ulykke.

I fredags blev det så endelig DAGEN, hvor svigermor fik overtalt os til at spise kagen! Efter bare 8 år og 17 dage..

Må sige jeg havde svært ved at spise et stykke… mit hoved blev ved med at fortælle mig, at den kage var ældre end min datter på 7 år! MEN vi tog pænt en smule på vores gafler og “fodrede” hinanden med en meget lille bid!!! Jeg kæmpede virkelig for at holde den mini bid i mig, ned skulle den!!!

Så nu satser vi på, at det ikke giver uheld, selvom vi var 7 år og 17 dage for sent på den. ❤️

cm-184

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR DET GODT HER I DK...