Trick Eye - Singapore

Batu Batu – Næsten som Robinson!

523856_307482165989965_1034302489_n

Så er vores næste rejse bestilt! Det bliver 5 dage til den skønneste lille ø i Malaysia i slutningen af Maj.

Min søde veninde Julie fra Danmark har flere gange sagt til mig, at vi bare SKULLE besøge de øer, der ligger på østsiden af Malaysia. Den vi har udvalgt hedder “Pulau Tengah”, hvor vi skal være på Batuh Batuh resortet. Julie har et par gange været med til at producere Robinson, og de blev for nogle år siden optaget på disse øer. Om det lige var på den her ø ved jeg dog ikke.

Hvide strande, lyseblåt klart vand, skildpadder på stranden, farvede fisk i vandet og så er der også spottet delfiner! Det kan da kun blive en god oplevelse og dejlig afslappende!

batubatu

IMG_1744

Vi lejer en minibus og har en køretur på ca. 3 timer (det er altid usikkert, hvor lang tid man skal bruge på at komme over grænsen), og så skal vi sejle fra Mersing by ud til øen. Det er faktisk ikke såååå lang en tur her fra Singapore.

Det bliver sjovt at opleve en helt øde ø, som ikke er skabt for turister. Der er ikke vandland, børnediskotek eller alt det man kan finde på at kigge efter til ungerne, når man booker ferie. Vi tager en masse brætspil med, lidt legetøj til stranden og så ellers ren hygge – måske med nogle timer i baren 😉

Vi skal afsted sammen med nogle af vores søde venner hernede fra – vi ser frem til en anderledes forlænget weekend med REN afslapning!

Hvis nogle skulle være interesseret, kan I læse mere om Batu Batu Resortet her!

Camilla ❤️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trick Eye - Singapore