Phuket - here we come!

5 stjerner – Yeah right!

IMG_1507

Min veninde og jeg var på Staycation i Singapore, og som lovet tidligere på Instagram og Facebook, har jeg her skrevet et par ord om det.

Jeg havde bestilt en overnatning på Sentosa – Vi skulle ligge på stranden, spise god middag og sove længe på lækkert værelse og bare have det pisse hyggeligt. Jeg bestilte et 5-stjernet hotel, som på billederne så SUPER lækkert ud!

Det starter også fint, og de er søde i receptionen. Vi får et pænt værelse, hvor der dog er palmer HELT op til ruden, så det hele virker ret mørkt. Det kunne vi selvfølgelig leve med, for vi skulle jo ikke sidde på vores værelse hele dagen.

Det er et stort hotel med flere bygninger, så vi vlle se os lidt omkring. I receptionen var de så søde at tilbyde os en rundtur i en buggy, så vi kunne få et overblik. Det takkede vi da selvfølgelig ja til.

Under rundturen er det tydeligt, at hotellet er meget anderledes end på de lækre billeder. Det hele er meget slidt og bare i dårlig stand med dårlig vedligeholdelse. Da vi til sidst skal se infinity poolen, som vi troede var højdepunktet bliver vi endnu mere skuffede over oplevelsen, som bestemt ikke føltes som et 5 stjernet hotel. Spabadet og poolen var begge halv størrelse af hvad det var på billederne. Det kan man måske forvente, men spabadet er også itu og i bruserne ligger der gamle hår og cigaretskodder ! AD!!.. Alt ser træt og slidt ud. Der havde vi ikke lyst til at tilbringe vores eftermiddag…

IMG_1509

IMG_1508

Det var det her vi troede vi fik.. (Billedet underneden.)

5983346

Vi sunder os lidt og vil helst bare glemme det. Men alligvel tænker jeg f.. nej! Jeg havde trods alt givet 2.500kr. for overnatningen (uden morgenmad eller andet), så vi beslutter os for at konfrontere hotellet med det. Julie henvendte sig venligt og forklarede, hvordan opholdet ikke lever op til hverken forventninger eller annoncer. Receptionen beklager men kan desværre ikke annullere opholdet, da det er foretaget gennem booking.com – Hvis varen ikke lever op til det den skal, bør man da kunne returnere den?!

Nå vi nu desværre ikke kunne få pengene tilbage, stillede vi os tilfredse med tilbuddet om en upgrade. Vi fik et nyt fint værelse med eget spa i en lille have – ganske hyggeligt, men igen ikke så velholdt.

Da jeg ligger mig i sengen synes jeg pludselig, at jeg bliver våd! Sengen er mega fugtig, og der lugter af mug! Det viste sig lige at passe med, at receptionisten kom op for at sikre sig at alt var OK. Det var det så ikke. Hun får sendt et hold op og skifte sengetøj og sende noget duft igennem airconditionen, for at dække lidt for mug lugten.

Da jeg skulle i bad kunne badeværelsesdøren ikke lukkes. Jeg kunne nok godt bade med åben dør over for Julie, men det ville være rart at kunne gå på toilettet uden tilskuere… Det var næsten pinligt at ringe op igen, for personalet var faktisk rigtig søde. Der gik heller ikke mange minutter, så kom der en og fixede døren.

Øv sikke en oplevelse! Jeg havde jeg set frem til en dejlig eftermiddag og aften på hotellet med spa, massage, god mad og sidde i baren og få drinks, men sådan blev det desværre ikke helt.!

Tror de 5 stjerner er nogle år forældede…

Camilla ❤️ 

4 kommentarer

 • Marianne

  Hej Camilla.
  Hyggelig blog du har 🙂
  Vi boede i Asien for nogle år tilbage. Her bookede jeg også et -troede jeg – lækkert hotel, som var træt og slidt.
  Herefter blev Tripadvisor.com min bedste ven. Kender du den hjemmeside. Her anmelder gæster hoteller (og restauranter) og bedømmer med 1-5 stjerner. Tjekker altid et hotel på tripadvisor inden jeg booker, pg undgår skuffelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Marianne, Tak for tippet! Jeg har lige bestilt hotel i Thailand, og der valgte jeg det også ud fra gæste anmeldelser. 😉 Man bliver klog af skade. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I bør virkelig sende en klage til booking.com inkl billeder. Det er på ingen måde ok at give så mange for sådan en gang lort. De skal give en form for kompensation.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phuket - here we come!