Esquina - Spansk tapas!

38 ÅR – Puuuuha!

Den 25. juli havde jeg fødselsdag. ❤️
38 år…

I modsætning til sidste år, hvor vi lige var ankommet hernede, og jeg havde mega jetlag, så blev denne fødselsdag rigtig fejret. Min bror og familie var hernede på ferie, så det var dejligt med morgensang fra et lidt større kor end sidste år.. Ja sidste år fik jeg ingen morgensang. (så alt var større.) Der vågnede jeg selv kl 13.00 med jetlag og vækkede de 3 andre. Men I år kunne jeg ikke klage med gæster fra Danmark også!

Om aftenen blev pigerne hjemme og Michael inviterede mig ud. Det blev en dejlig aften. Vi spiste på en lækker spansk tapas resturant (tapas! I love it MUMS!) Vi bestilte mange retter, og det hele var så lækkert, virkelig en oplevelse. Lige bortset fra EN ret.. Michael insisterede på, at vi skulle bestille små blæksprutte snacks.. Mini blækstrupper, der har været en tur i den “gyldne brønd”. Han kunne trods ihærdige forsøg desværre ikke overbevise mig om jeg skulle prøve smage. Han knækkede pænt en af de små arme af og sagde “Bare prøv en lille bid”.. Det kunne jeg jo slet ikke.. en lille mini blækstruppe arm! Men må indrømme, at der blev sendt mange af dissse snacks over disken til andre kunder, så de er åbenbart meget populære.

Hvis Du/I kommer til Singapore, så SKAL i besøge dette sted. Jeg har skrevet mere om selve stedet i et andet indlæg – det finder du her!

Efterfølgende endte vi på en “hemmelig” lille bar, The Library, hvor man skulle bruge kode for at få lov at komme ind. Her sluttede vi vores aften af med lækre drinks, vingummibamser og skumfiduser (slik var en fast del af dekorationen på glassene.)

Vi skal helt klart begge steder hen igen.
Alt i alt en DEJLIG dag, morgensang, dejlige gaver, familie besøg, og en super middag.

Så var det ikke såååå slemt at fylde 38 år!

Camilla ❤️

P.S. Kjolen er køb i H&M, jeg kan så se den koster 100kr. mere hernede – Damit!
(Den er meget pænere live, end på de billeder de har lagt op.)
Du finder den her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Esquina - Spansk tapas!