Fluffy slime - Opskrift!

17 dage til vi rejser til Danmark… !

thumbnail_img_8359

Ikke at jeg tæller – tæller. Jeg synes jo lige vi er kommet tilbage til Singapore efter en lang sommerferie i DK. Jeg er laaaang tid om at komme over de 6 timers jetlag. Og når vi så rejser her i Oktober er der 7 timers forskel! Nå men vi skal hjem til noget godt.. Michaels ene lillebror skal giftes! ❤️ Hvem elsker ikke bryllupper!? Vi er kun hjemme i 2 1/2 uge, og så kommer vi først hjem igen til Juli 2018. Vi ved endnu ikke om det bliver for at blive i DK eller om vi bliver boende her i Singapore! Vi tager en dag af gangen. (Sådan er expat-livet nok nu engang.)

Det er lang tid siden jeg har haft skrevet herinde, men føler måske at luften gik lidt af ballonen for mig. Det er jo ikke ment som en rigtig blogger side, hvor jeg informerer om lækkert tøj eller andet. Så det har også været begrænset, hvad jeg har kunne skrive om. Vi oplever jo ikke noget nyt HELE tiden, som vi gjorde i starten. Så tænkte, hvem gider at læse om vores liv hernede, men flere og flere spørger på en opdatering, så nogle synes åbenbart stadig vores liv i Singapore er interessant – Tak fordi I følger med!

Vi havde 8 ugers sommerferie i Danmark, det er første gang vi har prøvet det. Jeg synes faktisk det var lidt hårdt. For det første fordi vi ikke bor for os selv (vi bor hos Michaels forældre), men også fordi vi kommer midt i sommerferien hvor folk jo er ude og rejse og nyder deres ferie, så det var også noget af et puslespil at få set alle! Derudover havde vi måske 5 virkelig gode dage med sol imens vi var der. Den ene dag var jeg på stranden med min veninde Julie og vores piger. Jeg var så den eneste af os der ikke hoppede i badetøj, jeg synes det var ALT for koldt! (Selvom det faktisk var en okay god dansk-sommerdag.). Ja, man vænner sig altså til, at 30-35 grader er normalt.! (.. og til at være lidt svedig HELE tiden..)

Da vi kom tilbage til Singapore, havde vi en lille uge inden pigerne skulle starte i skole igen. Celina er startet i Grade 5, og Maya i Grade 3. På GESS (pigernes skole) mikser man klasserne rundt hver anden sommer. (Man får 2 år med den samme klasse inden den bliver blandet). I år skulle begge pigers årgang blandes, og de var noget spændte! Klasserne får ny lærer hvert år, så de er vant til der sker lidt nyt, men nye klassekammerater er selvfølgelig spændende. De får en ønskeliste fra læreren, hvor de kan skrive 5 navne ned dem de ønsker at komme i klasse med, og så får man altid 1 fra sin liste! Begge piger fik nogle fra deres liste. Så de var glade ❤️

Det har været en super god start på skoleåret for begge piger, de er glade, glade for deres nye klasse, nye lærer og at være tilbage i Singapore. Celina sagde den anden dag at det i år har været den bedste skolestart. (Det er 3. år vi er her.) Det varmer mit hjerte, at de er faldet så godt til hernede. Maya faldt godt til fra dag 1, hun har ikke gået i skole i DK og havde ikke på samme måde som Celina et stort netværk af venner der hjemme.

Celina havde før sommerferie meget hjemve. Hvilket jo er helt normalt, og det var kun i perioden lige inden sommeren, at det var virkelig slemt. Jeg panikkede selv lidt over det, for det var ret slemt.. MEN hun kom over det igen efter et par dage hjemme i DK i sommerferien. Så glædede hun sig til at komme tilbage til Singapore. Jeg har efterfølgende tænkt, at det jo er klart hun også får nedture. Jeg havde nok selv 3 af slagsen på samme år! Ja, selvom jeg elsker at være her, så savner vi alle en del af Danmark. En af mine vinder har været ude i 8 år nu (som expat i flere lande), og hun siger det er HELT normalt at disse nedture kommer i tide og utide!

Men nu er vores kufferter fundet frem igen, og jeg er så småt ved at finde vintertøjet frem. Hvad kan pigerne passe og hvad skal vi ud og have købt igen osv. De vokser jo hurtigt, og når man kun bruger vintertøjet 1 gang om året er det begrænset, hvad de kan passe. Vintertøj er jo ikke det vi bruger mest af hernede! Jeg har selv måtte købe et par striktrøjer, selvom jeg heldigvis ikke er vokset ud af mine – men jeg er lidt træt af at se mig selv i det samme tøj hver gang vi er hjemme. ! – Og ja, jeg er i god tid med at pakke – det er jeg hver gang vi rejser, jeg gør det til et lille hygge-projekt.

Så DK vi ses om 17 dage – eller faktisk 18 dage for vi skal jo lige have klaret en flyvetur på 12 1/2 time før vi er fremme!

Camilla ♥

 

4 kommentarer

 • Nicolai

  Hej Camilla, tak for nogle super indlæg omkring jeres liv i Singapore. Vi går og overvejer en periode i udlandet væk fra Danmarks dårlige vejr og stress og jag:) Min kæreste har nemlig fine jobmuligheder i Singapore og jeg er selvstændig og kan arbejde alle steder med internetforbindelse.

  Jeg ville høre lidt ind til livet i Singapore og hvad du får tiden til at gå med nu hvor du ikke er på arbejde fuldtid hver dag, som jeg lige læser det?:). Min situationer nok lidt omvendt i forhold til mange andre parforhold da det virker som om at mange par er taget til Singapore fordi manden har fået et arbejde der, og kvinden så tager med som en expat. Hos os ville det være omvendt, at min kone skulle arbejde og jeg selv skulle finde en hverdag i Singapore ved siden af, og jeg kunne blive bange for om jeg kan finde på nok at foretage mig da min selvstændige business kun er 10-15 timers arbejde om ugen pt.
  Vi har et barn på 2 år, så der er selvfølgelig også noget arbejde i at hente/bringe mht institution osv.

  Singapore virker dog super lækkert, og det at det er godt vejr hele tiden og at det lader til at man kan tage på mange forskellige weekend udflugter tiltaler mig også meget 🙂

  Hilsen Nicolai

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Nicolai, hvor lyder det spændende! Kan kun sige gør det, sig ja! I vil ikke fortryde, her er skønt!
   Skriv en mail til mig på camilla2507@hotmail.com, så kan jeg svar dig på dine spørgsmål der. :o)
   Bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Camilla
  Hvor er jeg glad for at du skriver igen. Jeg har læst med fra starten, da vi selv står med et stort ønske om at bosætte os i Sydamerika, men er meget bange for om vores børn kan klare det. De er 4, 10 og 12 år. Det at læse med os dig gør at jeg tænker at det skal prøves, din familie er kommet igennem det og lyder til at have det godt.
  Du skal have stor ros for både at skrive om de gode ting, men også de lidt svære perioder, det gør jo at man kan realiter til det selv, alt er jo ikke en stor fest. Så tusinde tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Camilla, Tusind tak for din søde besked.
   Hvor er jeg glad for at vi kan give andre lysten til at rejse ud på eventyr! <3
   Tro mig, ungerne skal nok klare det. Selvom det er hårdt i starten, skal de nok komme igennem.Tænk en gave I vil kunne give dem, det tænker jeg ofte på med vores piger. Nu kan de fx snakke engelsk FLYDENE med lækker accent. Derudover lære de en masse om forskellige kulturer ved at have venner fra HELE verden. Det kan som jeg også har skrevet i nogle af mine indlæg, kun anbefales at tage afsted.
   Håber det lykkes for jer! Tak fordi du læser med. Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fluffy slime - Opskrift!